Kundeservice

Oplever du tekniske problemer, eller har du ris eller ros til det nye sn.dk?

Som du måske har bemærket, har vi relanceret sn.dk, og vi er stadig i gang med at komme på plads. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig med ris og ros på vores feedback-side , især hvis du oplever, at der er noget, som ikke fungerer.

Abonnement

Abonnerer du på Sjællandske, DAGBLADET eller Nordvestnyt, kan du i selvbetjeningen bl.a. ferieflytte og sætte avisleveringen på pause, ændre din betalingsaftale til f.eks. at blive trukket automatisk via MobilePay og opdatere dine log-ind-informationer.

Abonnerer du på Frederiksborg Amts Avis, hvor du også får Politiken leveret, har selvbetjeningen begrænset funktionalitet. Du bedes ringe eller skrive til os på nedenstående telefon og mail, så hjælper vi dig.

Avislevering og distribution

Hvis din ugeavis eller dagblad er udeblevet, kan du give os besked ved at klikke herunder.

Annonce og kontaktoplysninger til lokale ugeaviser

Hvis du vil i kontakt med din lokale ugeavis, bedes du gå til oversigten med kontaktoplysninger. Du kan også læse mere om annonceringsmulighederne i vores ugeaviser, dagblade, radioer og digitalt eller benyt mulighederne herunder.

Sjællandske Medier A/S

Vi er et selvstændigt mediehus, der er vokset fra et enkelt dagblad i 1871 til et Sjællandsomspændende hus, som udgiver fire dagblade i ni udgaver, 41 ugeaviser og digitale nyhedstjenester nord, vest og syd for København.