Kundeservice

Avislevering og distribution

Hvis din ugeavis eller dagblad er udeblevet, kan du give os besked ved at klikke herunder.

Abonnement

Abonnerer du på Sjællandske, Dagbladet eller Nordvestnyt, kan du i selvbetjeningen bl.a. ferieflytte og sætte avisleveringen på pause, ændre din betalingsaftale til f.eks. at blive trukket automatisk via MobilePay og opdatere dine log-ind-informationer. Du bedes ringe eller skrive til os på nedenstående telefon eller mail, såfremt du oplever problemer med at logge ind.

Abonnerer du på Frederiksborg Amts Avis, hvor du også får Politiken leveret, har selvbetjeningen begrænset funktionalitet. Du bedes ringe eller skrive til os på nedenstående telefon og mail, så hjælper vi dig.

Annonce og kontaktoplysninger til lokale dagblade og ugeaviser

Hvis du vil i kontakt med dit lokale dagblad eller ugeavis, bedes du gå til oversigten med kontaktoplysninger. Du kan også læse mere om annonceringsmulighederne i vores ugeaviser, dagblade, radioer og digitalt eller benyt mulighederne herunder.

Sjællandske Medier A/S

Vi er et selvstændigt mediehus, der er vokset fra et enkelt dagblad i 1871 til et Sjællandsomspændende hus, som udgiver fire dagblade i ni udgaver, 41 ugeaviser og digitale nyhedstjenester nord, vest og syd for København.