Nu skal affaldet væk fra naturen

Vær med til at samle affald i naturen i denne uge, når Danmarks Naturfredningsforening arrangerer affaldsindsamlinger over hele landet.

Nu skal affaldet væk fra naturen

Der ligger meget affald rundt om i naturen. I indeværende uge kan du være med til at få det væk. PR-foto: Danmarks naturfredningsforening

I denne uge afholder Danmarks naturfredningsforening affaldsindsamlinger over hele landet, og også i vores lokalområde er der en række indsamlinger, man kan deltage i, hvis man vi være med til at holde naturen – især langs vore veje – fri for affald.

Affaldsindsamlingerne finder primært sted i weekenden, og eksempelvis kan man lørdag 25. marts klokken 10-15 koble sig på indsamlingen “Vi gør klar til cykjelsti på Kostervej”. Man starter klokken 10 ved Ulveskulpturen ved Ulvsund plejecenter og bevæger sig derefter mod Mønbroen og tilbage igen. Undervejs er der opsamling ved Tjørnemarke cirka klokken 11, ved De Hvide Sten cirka klokken 12 og ved Velkomststenen for foden af Mønbroen klokken 13. Skriv en sms til 23931856, hvis du vil være med.

På Jungshoved mødes indsamlerne på områdets gamle skole søndag 26. marts klokken 10 og sprder sig herefter rundt på halvøen og vender senest klokken 12 tilbage til skolen med det indsamlede affald.

I Vordingborg finder en lang række affaldsindsamlinger sted. Blandt andet er der en indsamling i neder-Vindinge og Kastrup fredag den 24. marts klokken 15 fra Coops parkeringsplads i neder Vindinge. her er ingen tilmelding, man dukker bare op.

I Ørslev samles ind den 26. marts klokken 10-13 og søndag 26. marts er der flere indsamlinger i Vordingborg by.

Find en den indsamling, der er tættest på dig på www.affaldsindsamlingen.dk