Henrik E. Olsen, indehaver af Henriks Hvidevarer, har ændret planer med ejendommen på Valdemarsgade 92, efter at Bang A/S har overtaget Henrik E. Olsens elektriker-afdeling, som har kørt sideløbende med hvidevare-butikken.

Selvom der ikke skal være domicil for Henrik E. Olsens elektrikere i Valdemarsgade 92 fortsætter renoveringen, så butikken kan lejes ud. Foto: Henrik Ekberg Henrik Ekberg

Når den aktuelle istandsættelse af Valdemarsgade 92, som Henrik E. Olsen overtog tidligere i år, er afsluttet, vil han leje lokalerne ud enten som butik eller til andre erhverv.

Egentlig var det planen, at der skulle indrettes nyt domicil til Henrik E. Olsens elektriker-firma samt en ny vvs-afdeling i Valdemarsgade 92, hvor Henrik E. Olsens forældre i mange år drev værktøjs- og maskinforretningen Tage E. Olsen.

Men for nylig blev el-firmaet solgt fra til den lokale autoriserede el-installatør Lars Bang, Bang A/S, som Henriks Hvidevare-butik nu i stedet har indgået en samarbejdsaftale med om el-arbejde og montering af varmepumper.

De to virksomheder har tidligere haft en lignende aftale.

– Der vil blive et tæt samarbejde mellem vores hvidevarebutik og Bang A/S, hvor vi sammen kan styrke vores forretninger til glæde for kunderne, siger Henrik E. Olsen.

– Vi fortsætter med det, vi er allerbedst til, nemlig at sælge hårde hvidevarer og varmepumper, tilføjer han.

I Valdemarsgade 92 råder Henrik E. Olsen over cirka 500 kvadratmeter butiks- og baglokaler, der kan indrettes i tre lejemål. Det største er på 300 kvadratmeter og har store vinduer ud mod Valdemargade. Der udover er der to mindre lokaler, hvor Henrik E. Olsen forestiller sig, at der kan være en frisør eller en behandler. De to mindre afdelinger har eller vil få udgang ud mod Valdal.

Henrik E. Olsen forventer, at ejendommen vil være klar til udlejning efter nytår. HE