Revyen giver plads til eftertanke

Anne Karin Broberg - finder styrken i sårbarheden, når hun står på scenen. Foto: Henrik Fisker
Anne Karin Broberg – finder styrken i sårbarheden, når hun står på scenen. Foto: Henrik Fisker

Da Anne Karin Broberg sidste sommer blev spurgt, om hun havde lyst at komme til Rødvig igen for at spille Revyperler, var hun ikke i tvivl. Hun sagde ja lige på stedet.

– Når man henter gamle tekster frem og genopfører dem, har man en kæmpe skatkiste at dykke ned i. Det giver mulighed for at lave en meget varieret revy, og jeg nyder at lave crazy-nummeret om Vardes vilde liv. Det er skæg og ballade i den genre, som jeg har lavet mest af, siger Anne Karin Broberg.

Hun har prøvet meget forskelligt gennem sine snart 30 år som revyskuespiller.

– Men jeg blev alligevel lidt paf, da Max sagde til mig: Du skal lave denne her og gav mig en tekst af Ludvig Brandstrup. For dig var det kun småting hed den. Nej, det kan jeg da ikke! Folk kommer for at grine, og så vil du have, at jeg skal stå og lave noget så sentimentalt, sagde jeg til ham.

Men hun lod sig overtale, og i dag er visen blevet lidt af en darling for hende.

– Det er en autentisk vise om noget af det, der gør allermest ondt i livet: at blive forladt af et menneske, som man elsker. Pludselig stod det klart for mig, hvor godt det gjorde mig selv at fremføre netop den tekst. Det handler om, hvor meget man tør udstille sin egen sårbarhed, siger Anne Karin Broberg.

Læs hele interviewet med Anne Karin Broberg i DAGBLADET Stevns lørdag