Oplev klinten på et billedskønt fyr

Stevns Fotoklub udstiller på Stevns Fyrcenter med en temaudstilling om Stevns Klint. Udstillingen kan opleves fra lørdag klokken 11. På grund af corona-situationen er ferniseringen aflyst - men udstillingen åben. Foto: Stevns Fotoklub
Stevns Fotoklub udstiller på Stevns Fyrcenter med en temaudstilling om Stevns Klint. Udstillingen kan opleves fra lørdag klokken 11. På grund af corona-situationen er ferniseringen aflyst – men udstillingen åben. Foto: Stevns Fotoklub

Kom og oplev de smukke billeder af Stevns Klint, når Stevns Fotoklub udstiller sine fotografier i den gamle fyrmesterbolig ved Stevns Fyr. Udstillingen løber fra på lørdag 10. oktober til 15. november.

Stevns Fotoklub har gennem hele 2019 taget billeder af Stevns Klint og området omkring klinten. Billederne viser naturen, landskabet og forskellige aktiviteter, hvor stevnsboerne bruger og oplever området i hverdagen.

Der er billeder fra Rødvig, Boesdal, Højerup, Holtug Kridtbrud, Fyret og Trampestien fra de forskellige årstider.

Billederne er blevet til som en del af et lokalt samarbejde, som Stevns Kommune har indledt med Stevns Fotoklub og fotografen Rudy Hemmingsen.

Formålet med samarbejdet har været at skabe en samling af billeder, som Stevns Kommune skal bruge til at fortælle de gode historier om Stevns Klint og verdensarvsarbejdet. Fotoklubben har leveret billeder til Stevns Kommune, og Rudy Hemmingsen har tilbudt fotoklubben undervisning.

Åbningstid frem til 31. oktober er mandage-fredage fra klokken 11-16 og lørdage, søndage samt helligdage fra klokken 12-16.

Åbningstid fra 1. november til 15. november er mandage-fredage fra klokken 11-15 og lørdage, søndage samt helligdage fra klokken 12-15. Der er fri entré til udstillingen – så det er bare med at komme af sted. Stevns Fyr er altid en oplevelse værd, og udstillingen sætter prikken over i'et.

På grund af situationen i øjeblikket kan Stevns Kommune ikke åbne udstillingen med en fernisering af billederne.