Opfølgning på efterlysning

Hvem er med på dette foto?

Et fodboldhold fotograferet i slutningen af 1950’erne på Klippinge Stadion. (Privatfoto)

Sidste år i september bragte Stevnsbladets en efterlysning fra en læser: Jens Skovly, som spurgte om hjælp til at navngive enkelte af fodboldspillerne samt træneren på et foto af ældre dato taget på Klippinge Stadion, hvor ni unge fodboldtalenter fra Nordstevns Gymnastik- og Idrætsforening samt deres træner figurerede.

– Efterlysningen af navnene gav få henvendelser. En enkelt kunne bruges. Jeg har været i kontakt med fem af spillerne på billedet, som alle bekræftede deres medvirken på billedet, fortæller Jens Skovly, som for øvrigt finder det pudsigt, at ingen af de fem adspurgte kunne oplyse navnet på hverken træneren, der står yderst til venstre på fotografiet, eller de tre spillere, som knæler forrest til højre.

Tre af spillerne samt træneren er stadig ikke navngivet. (Privatfoto)

Han oplyser endvidere, at spillerne på billedet er født i enten 1946 eller 1947, og at billedet må være fra slutningen af 1950’erne. På billedet ses bagest fra venstre: Træneren, hvis navn indtil videre er ukendt, efterfulgt af Knud-Aage Hansen, Jens ”Simba” Nielsen, Niels Levinsen og Søren Sørensen. Forrest fra venstre ses Erling Karlshøj og Torben Blume Hansen samt tre indtil videre ukendte spillere.

Fotoet med ovenstående oplysninger vil nu bliver overdraget Stevns Lokalhistoriske Arkiv.

rmh