Gassede op lige foran politiet

Foto: Kenn Thomsen
Til illustration på et opslag på lørdag om "Det politiske landskab" (optakt til kommunalvalget) skal jeg bruge tre-fire gode genrebilleder - gerne med hverdagsmotiver fra rådhuset i Store Heddinge, gadebilleder med folk på eller et godt billede af et efterårslandskab. Billederne skal kunne tåle at blive blæst stort op (4-6 spalter bredformat).
Til illustration på et opslag på lørdag om "Det politiske landskab" (optakt til kommunalvalget) skal jeg bruge tre-fire gode genrebilleder – gerne med hverdagsmotiver fra rådhuset i Store Heddinge, gadebilleder med folk på eller et godt billede af et efterårslandskab. Billederne skal kunne tåle at blive blæst stort op (4-6 spalter bredformat).

En bil med stjålne nummerplader kørte tirsdag omkring klokken 13.30 forbi poiltibutikken i Store-Heddinge, som ligger i forbindelse med Rådhuset. Føreren i bilen gassede kraftigt op lige uden for politiets vinduer, og dermed gjorde opmærksom på sig selv. Det var en meget uklog handling, lyder det fra politiet.

Politifolkene i politibutikken herefter kørte efter bilen, der var kørt ind på en p-plads i nærheden.

Her blev føreren, en 21-årig mand fra Klippinge, sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Bilen var forsynet med stjålne nummerplader, og han blev derfor også sigtet for tyveri og kørsel i en uindregistreret bil, der heller ikke var forsikret.

Ved nærmere eftertanke kunne den 21-årige godt se, at det var uklogt og dyrt at hidkalde sig opmærksomhed fra ordensmagten.

erni