Bilist påkørte 85-årig mand ved Prambroen

85-årig mand påkørt af bilist ved Prambroen
Foto: Kenn Thomsen

Mandag kl. 14.13 rykkede politiet ud for at undersøge omstændighederne nærmere efter, at en fodgænger var blevet ramt af en bilist på Stevnsvej i Strøby Egede. En ambulance var efterfølgende blevet tilkaldt efter, at bilisten havde forladt uheldsstedet.

Ved uheldsstedet på Stevnsvej lidt nord for Prambroen fik politiet klarlagt, at en 85-årig mand fra Virum under passage af Stevnsvej i retning mod en parkeringsplads nord for åen var blevet ramt af en kvindelig bilist. Herved blev han væltet omkuld og pådrog sig flere overfladiske skrammer.

Bilisten standsede og hjalp den 85-årige, som efterfølgende blev overgivet til andre bekendte, der ventede på ham på parkeringspladsen. Den kvindelige bilist ønskede at blive på stedet, men behovet herfor blev umiddelbart ikke skønnet nødvendigt af den 85-årige og hans bekendte. Hun forlod derfor stedet uden at have afleveret oplysninger om sig selv eller hendes bil.

Den 85-årige blev efterfølgende dårlig, så han i en tilkaldt ambulance blev bragt på skadestuen til en kontrol.

Politiet har nu optaget rapport i sagen i et forsøg på at få identificeret den kvindelige fører af den bil, som var involveret i uheldet, og vil gerne opfordre den kvindelige bilist til at henvende sig til politiet, så hun kan blive afhørt om uheldet.