Thomas Larsen sætter ny klubrekord

Thomas Larsen har sat ny klubrekord med 307 kampe for DTH. Foto: Peter Andersen
Thomas Larsen har sat ny klubrekord med 307 kampe for DTH. Foto: Peter Andersen

Da der blev fløjtet op til kamp i HRØ-pokalens 2. runde forleden, var det med Thomas Larsen i startsyveren for Dianalund/Tersløse Håndboldklub. Og det betød, at han rundede sin kamp nr. 307 for DTH, hvilket er officiel klubrekord. Den hidtidige rekord havde klubbens nuværende formand, Morten Andersen, der tilbage i slutningen af oktober spillede sin seneste kamp for førsteholdet, da man mødte Østofte/Hillested i kvalrækken. Det var formandens kamp nr. 306.

Den 36-årige højre back ikke ser ud til at være håndboldtræt helt endnu. Selvom skudstyrken selvfølgelig ikke når fordums højder, så besidder Thomas Larsen naturligt nok den rutine og det overblik, der stadig gør ham farlig for snart sagt ethvert forsvar. Og han kan samtidig også dække op. En tovejsspiller, DTH har haft meget glæde af i mere end 20 år, og siden 1999 på klubbens bedste hold i diverse serierækker og divisioner.

Thomas er aktuelt næstmest scorende for herrer 1 i denne sæson – kun overgået af Mikkel »Døve« Pedersen. Ligegyldigt hvem, der ender øverst på topscorerlisten, så ligger klubbens bedste herrer til oprykning til 3. division, og personligt for Thomas Larsen ligger scoring nr. 2000 ikke så langt væk, idet han pr. 20. december 2017 har præsteret ikke færre end 1971 scoringer. Så måske når han milepælen i løbet af januar.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.