Fodboldtryllerier med fødder og hoved

Sorø Hallen dannede i går rammen om første runde i ligaen hos Danish Football Freestyle Community. Her skulle 10 begyndere, de såkaldte »rookies«, og otte øvede dyste i at lave de vildeste tricks med en fodbold, uden brug af hænder. Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Og vilde tricks er et godt udtryk, når man, som den, der skriver disse linjer, dårligt kan tage tre jongleringer med en ballon på fødderne.

Selv deltagerne i begynder klassen kunne lave imponerende tryllerier, hvor de, mens de jonglerede, løftede det frie ben over bolden.

Deltagerne ved turneringen kommer fra det meste af landet, og nogle er begyndt at dyrke freestyle via fodbold, mens andre har kastet sig over jongleringerne med fodbolden, fordi de har set video på nettet.

– Alle deltagerne er medlem af Danish Football Freestyle Community, og de har meldt sig til turneringen på forhånd, fortæller Simon Atli Andersen, der var en af arrangørerne.

– Når vi er færdige med arrangementet her i Sorø Hallen, holder vi en træningslejr i Frederiksberg Hallen. Her kommer der også deltagere fra udlandet, tilføjer han.