Take-away gigant kommer til Solrød

Mad: Solrød er tilføjet til et voksende dækningsområde for stor take-away service.

Take-away gigant kommer til Solrød

For mange vil især den blå Wolt-taske, hvor take-away mad kan holde sig varmt, være genkendelig. Foto: Wolt Presse

Solrød: Den 3. april kommer Wolt til Solrød. Det skriver den finske virksomhed i en pressemeddelelse. Dermed kan de lokale i området få leveret mad, dagligvarer eller blomster, og kommunikationschef Mikkel Tofte ser frem til udvidelsen:

– Vi glæder os til at tilbyde solrødderne hurtig levering fra byens bedste butikker og restauranter. Solrød er eksemplet på, at Wolt nu for alvor kommer ud til Danmarks provinsbyer, hvor lokale handlende har samme ønske om at kunne servicere deres kunder både i den fysiske som den digitale butik. Og selvom vi allerede har indgået skønne samarbejder, så er plads til flere lokale butikker, restauranter og kurérpartnere, lyder det i pressemeddelelsen.

– I 2023 er det afgørende for detail- og restaurantbranchen at være til stede både fysisk og digitalt, og her tilbyder vi flere løsninger for restauranter og butikker i lokalområdet. Vi håber selvfølgelig at kunne bidrage til, at forretningerne kan nå ud til endnu flere, end de allerede gør, siger Mikkel Tofte også.

Som virksomhed i Solrød kan man enten blive en del af Wolts app eller tilkøbe levering via Wolt Drive, som er en løsning, der integreres direkte med ens eksisterende webshop, så kunder får levering udenom Wolts app, og i pressemeddelelsen skriver virksomheden også, at den håber, mange vil være med som kurérpartnere. Her man selv kan bestemme, hvor og hvornår, man vil levere, og om det skal foregå via cykel, scooter eller bil.

Den finske virksomhed, der så dagens lys i 2015, har i løbet af de seneste år for alvor gjort sit indtog i Danmark, hvor den også har udvidet til også at omfatte dagligvarer. Succesen i Danmark er ikke kommet uden debat – dels i forbindelse med, at restauranter har været utilfredse med, at Wolt tager en for stor del af indtjeningen, samt kurérpartnernes – buddenes – vilkår.

For mange vil især den blå Wolt-taske, hvor take-away mad kan holde sig varmt, være genkendelig. Foto: Wolt Presse