SBI vandt underholdende sommerkamp

Foto: Simon Ydesen

Slagelses sjællandsseriehold fik besøg af Herlufsholms danmarksseriehold i en træningskamp, der blev afviklet i trykkoger af en ramme. Varmen var i den grad en ubehagelig blind passager for begge mandskaber, der dog skal have den ros, at særligt første halvleg blev afviklet i et for årstiden moderat tempo.

Det var første træningskamp for begge mandskaber, og det kunne ses i sekvenser af spillet, hvor skarpheden og de faste aftaler ikke var helt på vanligt niveau.

I de første 45 minutter stillede begge hold med det, der lignede stærkest mulige opstillinger i disse ferietider. Det slap SBI bedst fra. Spillet var som sådan meget jævnt fordelt på begge holds fødder, men de store chancer stod der Slagelse på. Efter et særdeles flot angreb sparkede Frederik Christensen Slagelse foran efter et lille kvarters spil. Den føring var SBI i et par omgange tæt på at udbygge inden pausen, mens Herlufsholms offensive indslag bestod af en lang række indlæg, der lige manglede den sidste marginal for at ramme en medspiller.

Pausen blev helt efter planen brugt på at skifte flittigt ud på de to mandskaber. Der må man bare konstatere, at Slagelses bænkspillere var en tand bedre end Herlufsholms substitutter. SBI var nemlig klart bedst efter pausen, hvor det blev til endnu en scoring efter endnu et veludført angreb. Efter flotte kombinationer gjorde Viktor Olesen det til 2-0 med 20 minutter tilbage.

HG havde efterfølgende et par chancer, mens SBI også sagtens kunne have scoret flere gange.