Perfekte borde, cocktails og samspil i fokus: Elever gør klar til konkurrence

Den 18. marts i Herning foregår konkurrencen, der skal afgøre hvem, der løber med titlerne som Årets Tjener og Årets Kok. I Slagelse er forberedelserne i fuld gang.

Perfekte borde, cocktails og samspil i fokus: Elever gør klar til konkurrence

Ud fra duft og farve skal de to tjenerelever Camilla Mariegaard (tv) og Julie Bodilsen identificere, hvad der er i de forskellige glas. En disciplin, de også kommer til at møde, når de mandag den 18. marts 2024 skal dyste i konkurrencen om titlen som Årets Tjenerelev.

Foto: Emilie Haumann Munck
<p>Julie Bodilsen p&aring; 21 &aring;r tr&aelig;der v&aelig;k fra de otte glas, der er placeret p&aring; en helt lige r&aelig;kke p&aring; bordet foran hende. I glassene er der champagne, og som tjener, skal Julie kunne fordele den hele flaske i de otte glas. &Eacute;t glas ad gangen, og resultatet skal gerne v&aelig;re samme m&aelig;ngde i alle glas, uden hun m&aring; g&aring; tilbage til et glas, hun allerede har v&aelig;ret ved. Sammen med 21-&aring;rige Camilla Mariegaard tr&aelig;ner de to tjenerelever fra ZBC i Slagelse i disse dage til konkurrencen den 18. marts om titlen som &Aring;rets Tjener. </p>