Nu går det løs: Aldi skal tømmes

I Skælskør er det et farvel til Aldi, og det betyder, at butikken har ophørsudsalg. Sidste åbningsdag er torsdag den 9. februar, og ophørsudsalget starter fredag den 3.

Nu går det løs: Aldi skal tømmes

Sidste åbningsdag i Aldi i både Slagelse og Skælskør er torsdag den 9. februar 2023. Derfor er der fra fredag den 3. februar 2023 ophørsudsalg i begge butikker. Arkivfoto.

Fra den 3. februar 2023 starter ophørsudsalget i Aldi i både Slagelse og Skælskør. Og i takt med, at dagene frem mod sidste åbningsdag den 9. februar går, jo større bliver rabatterne også. Det sker efter, at Aldi trækker sig fra det danske marked. Rema 1000 har opkøbt en stor del af Aldis butikker – det gælder dog ikke for butikken på adressen Bakkenborgvej 2 i Skælskør.

Billige dagligvarer

De første tre dage kan man spare 30 procent på alle varer. Derefter kan man mandag og tirsdag i uge 6 spare 50 procent på alle varer, inden det for alvor går løs onsdag og torsdag, hvor alt nedsættes med 70 procent.

Varerne kan ikke returneres, og rabatten bliver fratrukket ved kassen.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra Aldis ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Der er desuden enkelte varer, som der ikke gives rabat på. Her er der tale om tobak, modermælkserstatning, håndkøbsmedicin, magasiner og aviser.

Farvel og tak efter 45 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger discountkæden nu farvel.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Sidste åbningsdag i Aldi i både Slagelse og Skælskør er torsdag den 9. februar 2023. Derfor er der fra fredag den 3. februar 2023 ophørsudsalg i begge butikker. Arkivfoto.

– Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere, som er rygraden i Aldi. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med rabat på alle varer,” siger administrerende direktør i Aldi Danmark, Finn Tang i en pressemeddelelse.