Mindeord om Flemming Hansen

Mindeord om Flemming Hansen

- Flere lokale virksomheder har nydt godt af Flemmings store viden og mange års erfaring. Han rakte ofte fingeren op, når han kunne se, at han kunne hjælpe. Det var altid trygt og godt, når han var med. Han var klippen og en kæmpe vidensbank, vi altid kunne læne os op af, lyder det i dette mindeord skrevet af Skælskør Erhvervsforenings formand, Pia Kimer Jacobsen.

Mindeord skrevet af formand, Pia Kimer Jacobsen, på vegne af bestyrelsen for Skælskør Erhvervsforening

Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at Flemming ikke er iblandt os mere.

Flemming har igennem en årrække løftet opgaven som Næstformand i Skælskør Erhvervsforening.

Med sit altid rolige og empatiske væsen var Flemming en kæmpe ressource for vores forening, som vi er ham uendeligt taknemmelige for.

Flemming var et menneske, vi altid kunne regne med, og som altid bakkede loyalt og flittigt op. Det var også Flemming, der altid havde en kompetent og gennemtænkt holdning til tingene. Han forstod at lade det komme til udtryk på en måde, som ikke var til at misforstå.

Flemming var, om nogen, erhvervslivets mand nr. 1 og bestred foruden næstformandsposten også formandsposten for Slagelse Erhvervscenter igennem en periode, ligesom Flemming sad i bestyrelsen for Skælskør Bykontor.

Flere lokale virksomheder har nydt godt af Flemmings store viden og mange års erfaring. Han rakte ofte fingeren op, når han kunne se, at han kunne hjælpe. Det var altid trygt og godt, når han var med. Han var klippen og en kæmpe vidensbank, vi altid kunne læne os op af.

Flemming havde for ganske nylig sagt farvel til Skælskør for at komme tættere på børn og børnebørn. Han skulle nyde livet i hovedstaden sammen med sin Merete.

Tiden blev alt for kort og ganske ufortjent. Vores tanker går til familien, som har mistet et kært menneske.

Flemming har efterladt et tomrum og vil altid have en plads i Skælskørhjertet.

Tak for alt og hvil i fred