Krisecenter ansætter leder fra politianmeldt krisecenter

Socialtilsyn Øst har politianmeldt det konkursramte kvindekrisecenter på Ravnstrup Herregård for mistanke om misbrug af offentlige midler. En leder fra stedet er ansat som leder af Korsør Krisecenter, der dog endnu ikke er godkendt. Hun får månedsløn på 42.000 kroner. Det samme får initiativtageren til krisecenteret Sanne Borregaard, der også har arbejdet på det politianmeldte krisecenter. Hendes mand Jesper Carstensen er ansat som personale, og er samtidig også ejer og udlejer af ejendommen Havnegade 13.

Det måske kommende Korsør Krisecenter i centrum af Korsør Havnegade 13 har et kommunalt overdækket udendørs opholdssted for misbrugere, psykisk syge og alkoholikere som nærmeste nabo nedenfor træet til venstre i billedet. Foto: Helge Wedel

En kvindelig leder af det konkursramte og politianmeldte kvindekrisecenter på Ravnstrup Herregård ved Næstved skal være leder af Korsør Krisecenter. Det er Socialtilsyn Øst, der har anmeldt stedet til politiet på grund af mistanke om misbrug af offentlige midler. Noget stedets direktør Tanya Stougaard Kähler via sin advokat har afvist.