Konditest og løbeøl i Heckmann Sport

Foto: Camilla Steffensen

Foråret står for døren og dermed også visheden om, at strandsæsonen snart går i gang. Det får mange mennesker til at rejse sig fra sofaen og finde løbeskoene frem. Løbeekspert Claus Hechmann og hans nye butik og testcenter Heckmann Sport på Dalsvinget 8, står klar med gode råd og vejledning. Her kan man både købe løbesko, smart designer-løbetøj og få lavet diverse løbetests.

– Vi tilbyder både hjælp og vejledning til dem, der vil i gang med at løbe, og til dem der har et bestemt mål, de gerne vil nå.

I butikken kan man træde en tur på løbebåndet og få en »løbestilsanalyse«. Den afslører, om man har den rigtige kropsholdning, når man løber, eller om man tager for lange skridt og lignende. Claus Heckmann er også ansvarlig for Heckmann Running, som er en online løbeklub. Et medlemsskab her giver et personligt tilrettelagt træningsprogram, som på daglig basis fortæller, hvor meget man skal løbe, og hvordan man skal løbe.

Når man så har løbet en lang tur og er træt og svedig, ja så har man brug for noget at køle sig ned på. Og hvad er bedre end en løbeøl?

Claus Heckmann har i samarbejde med Mikkeller Running lavet en alkoholfri øl, som de kalder »energibajer«. Sjællandske prøve- smagte energibajeren, og den er bestemt at anbefale oven på en løbetur på en varm dag.