Kødgrossisten er vokset ud af Vemmelev-bygning

Kødgrossisten er blevet for stor. Derfor udvider selskabet bag nu rammerne i Vemmelev. Pressefoto
Kødgrossisten er blevet for stor. Derfor udvider selskabet bag nu rammerne i Vemmelev. Pressefoto

Til marts tager Kødgrossisten i Vemmelev første spadestik, når virksomheden ekspanderer. 1740 kvadratmeter med kontorer, produktion og lager skal give plads til fortsat vækst og nye arbejdspladser på Vestsjælland.

Siden Catering Engros, som er selskabet bag, i 2009 overtog den vestsjællandske kødvarevirksomhed Kødgrossisten, er det kun gået en vej – fremad.

I perioden frem til i dag er selskabet, som forarbejder kødvarer og laver specialiteter, røgvarer og pølser til hoteller, restauranter og caféer i hele landet, gået fra 48 til 72 ansatte. Samtidig er Kødgrossisten nu for anden gang vokset ud af bygningerne i Vemmelev tæt ved Vestmotorvejen.

Nyt byggeri – igen

Virksomheden tager derfor, i øvrigt for anden gang på få år, hul på et stort byggeri, der skal give såvel albue- som vækstrum. Planen er, at Kødgrossisten allerede til september i år rykker ind på Industrivænget 16.

– Vi har oplevet nærmest eksplosiv vækst, siden vi i 2012 indviede de nye bygninger i Vemmelev. Derfor går vi nu igen i gang med at bygge ud. Selv om den står på byggeroderi frem til september, er det positivt, at vi overgår vores ellers optimistiske fremskrivninger, siger Karsten F. Nielsen, markedsdirektør i Catering Engros.

Han fortæller samtidig, at der er job i sigte.

– Med det nye byggeri fremtidssikrer vi forretningen og skaber rammer for arbejdspladser her på Vestsjælland, siger markedsdirektøren.

Læs mere i Sjællandske torsdag