Jungledyret Hugo får internationale dansere på scenen

Når forestillingen genopsættes er det blandt andet med internationale dansere

Udenlandske dansere vil arbejde med Hugos koreograf

Jungledyret Hugo’s koreograf, Nicky Andersen, er eftertragtet at sammen med, også blandt internationale dansere. Foto: Natasha Thiara Rydvad

Når forestillingen “Jungledyret Hugo” får re-premiere, er der flere nye medvirkende på skuespil- og dansefronten.

Forestillingen, der varer 75 minutter uden pause, er produceret i 2022 af Sjællands Teater i co-produktion med Bellevue Teatret. Den opføres på Slagelse Teater i perioden fra fredag den 10. til mandag den 20. februar og henvender sig til alle (fra fem til 105 år).

Billetter kan købes via www.sjællandsteater.dk.

Der uddeles gratis billetter til skoler i Slagelse Kommune, betalt af Sjællands Teaters partnere.

Populær blandt dansere

Især muligheden for at arbejde med den anerkendte koreograf Nicky Andersen har været eftertragtet af dansere fra hele verden, for i dansemiljøet er Nicky Andersen en verdenskendt koreograf, som mange gerne vil arbejde med.

Da det blev kendt, at forestillingen søgte nye dansere, kom der ansøgninger fra flere forskellige lande – især fra Skandinavien og Tyskland. Dominik Bolfa og Sophie Zapp er begge nye dansere i forestillingen.

De nye skuespillere i forestillingen er Jakob Hasselstrøm som Hugo, Siw Ulrikke Maibom som Rita og Yasmin Elvira Steenholdt som Delle Kaya.

Jakob Hasselstrøm debuterede i TV2s julekalender Juleønsket i 2015 og har siden medvirket i kortfilmen Svans fra 2016 samt spillefilmen Lad de døde hvile fra 2018, hvor han spillede hovedrollen. Derudover har Jakob medvirket i en række musicals på teaterscenen.

Siw Ulrikke Maibom har allerede medvirket i adskillige produktioner, herunder i Goethes "Faust" på Teater Republique og i ”Pippi Langstrømpe” på Folketeatret.

Yasmin Elvira Steenholdt er sanger, komponist, tekstforfatter, stemmetræner, speaker, danseinstruktør og lege-agent. Hun har vundet er grammy for bedste Rap/Dance single i 1990 og har udgivet albums med blandt andet Soulschock og Cutfather.

De medvirkende på scenen er: Jakob Hasselstrøm (Hugo), Siw Ulrikke Maibom (Rita), Rebecca Bjerre (Simone), Yasmin Elvira Steenholdt (Delle Kaya), Kristian Høgh Jeppesen (Conrad), Sophie Zapp (danser), Ida Vibe (danser), Dominik Bolfa (danser) og Rai Del Valle (danser).