Hør Kandis-Johnnys anekdoter og røverhistorier

I bedste talk-show stil vil man kunne høre Kandis-Johnny fortælle sine egne anekdoter, når han og talkshowværten Lukas Birch indtager scenen på Slagelse Teater

Hør Kandis-Johnnys egne anekdoter

Kandis-Johnny og talkshowværten Lukas Birch gæster Slagelse Teater og byder på et par timers talkshow, om blandt andet Johnnys liv på landevejen. Foto: Mathias Rasmussen

Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra turbussen, når Kandis-Johnny og Lukas Birch besøger Slagelse Teater, onsdag den 15. marts.

– ”Johnny fra Kandis” er et talkshow udover det sædvanlige. Det er et talkshow, der styres af talkshowsværten Lukas Birch, der krydrer snakken med billeder, videoklip og musik. Johnny synger undervejs de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

Med Bjørn fra ”Bjørn og okay,” som far er det ganske naturligt, at Johnny endte med musikken, men inden han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede Johnny både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse.

Det hele startede i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller den scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

Men, hvem er Johnny?

Men hvem er manden bag Kandis og hvad brænder hans hjerte for – og for hvem?

Publikum har fulgt med i hans liv på godt og ondt, og gennem en dokumentarfilm har man kunnet erfare, hvor vigtig gruppen og Johnny har været for de mennesker, han og de berører.

Men hvad har det betydet for Johnny? Kom med helt ind bag facaden. Oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider publikum gennem sit liv – og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.

Kandis-Johnny og Lukas Birch besøger Slagelse Teater, onsdag den 15. marts. Foto: Mathias Rasmussen