Billeder: Luimes glimtede i B73-sejr

Billeder: Luimes glimtede i B73-sejr

Mikkel Luimes Nielsen sikrede med sine to mål B73’ernes serie 1-hold deres første sejr i 2023. Foto: Andreas Sandby Lissau

FODBOLD: 28-årige Mikkel Luimes Nielsen fik lørdag vist prøver på de evner og den målnæse, der i hans ungdomstid i FC Midtjylland gjorde ham til et af landets lysende offensive talenter.

Med sine to mål i anden halvleg blev B73-offensivspilleren i serie 1-opgøret hjemme mod Svogerslev BK nemlig på fornem vis matchvinder i vestsjællændernes 2-0-sejr.

Efter en jævnbyrdig og noget rodet første halvleg med løse chancer til begge hold, hvor bedste forsøg var et langskud fra Mikkel Luimes Nielsen, der strejfede overliggeren, så kunne ingen af de to mandskaber være synderligt utilfredse med at gå til pause med status quo på måltavlen.

Der skulle dog heldigvis ikke gå lang tid af anden halvleg, før de ganske mange fremmødte i det ellers kedelige forårsvejr på Stadion Vests kunstgræsbane fik noget at varme sig på.

Fire minutter efter pausen kom Mikkel Luimes Nielsen fri af sin modstander, og fra kanten af feltet fik han med et hårdt vristspark passeret gæsternes målvogter og bragt vestsjællænderne i front 1-0.

73’erne kunne herefter tillade sig at stille sig mere afventende længere tilbage på banen.

Det gjorde det svært for gæsterne at komme frem til de åbne muligheder, og på deres største chance fik Carsten Adelgaard i Slagelse-buret flot afværget forsøget.

Kort før slutfløjt kunne dagens hovedperson Mikkel Luimes Nielsen derfor i stedet lukke og slukke til 2-0, da han let og elegant gled igennem feltet og chippede bolden over gæsternes målmand.

– Det var en vigtig sejr og en kæmpe forløsning. Vi har haft en virkelig god opstart, men spiller alligevel rigtig dårligt sidste weekend. Så det var dejligt at komme i gang, selvom det heller ikke blev den kønneste kamp i dag. Vi vil gerne være mere i boldbesiddelse. Men det er de tre point, der betyder noget, og så er det vigtigt at holde nullet – stor ros til defensiven, sagde den nye B73-cheftræner Nihat Carkaci efter kampen.

Efter nederlaget i forårspremieren ude mod TFC Odsherred blev Nihat Carkaci dermed også noteret for sin første sejr i spidsen for vestsjællænderne.

73’erne ligger placeret i midten af tabellen på en 8. plads og gæster kommende lørdag Køge BK.

Se billeder fra kampen i nedenstående galleri.

Kamptal

Serie 1

B73, Slagelse – Svogerslev BK: 2-0 (0-0)

1-0: Mikkel Luimes Nielsen (49)

2-0: Mikkel Luimes Nielsen (89)

Mikkel Luimes Nielsen sikrede med sine to mål B73’ernes serie 1-hold deres første sejr i 2023. Foto: Andreas Sandby Lissau