Vejchef: Vi har begået en fejl

Foto: Lars Sandager Ramlow

Forvaltningen i Rudersdal Kommune har lavet en klar fejl. Så tydeligt lyder det fra Allan Carstensen, der er chef for Miljø- og Teknik i Rudersdal Kommune, i Frederiksborg Amts Avis lørdag:

– Jeg er rigtig ked af denne sag. Vi har begået en fejl. Vi ville meget gerne have chikanerne på plads her inden nytår, men i skyndingen overså en medarbejder, at politiet skulle godkende chikanerne. Det er rigtig ærgerligt, og det kan jeg kun beklage. Vi har normalt et rigtig godt samarbejde med Nordsjællands Politi, og derfor har vi efterfølgende været i tæt dialog med politiet. Direktør i Rudersdal Kommune, Iben Koch, har blandt andet talt med politidirektør i Nordsjællands Politi, Jens-Christian Bülow, og han har netop givet tilladelse til, at vi kan opsætte midlertidige skilte med en hastighedsbegrænsning på 40 kilometer i timen på strækningen. Disse skilte bliver sat op i dag (fredag, red.), så vi forhåbentligt kan gå julen roligt i møde, siger Allan Carstensen til Frederiksborg Amts Avis.

Han understreger i samme åndedrag, at chikanerne er etableret for at komme borgerne i området i møde, fordi de har oplevet, at der blevet kørt for stærkt på Bakkevej.

– Normalt er der ingen problemer i at etablere disse chikaner. De følger alle regler og retningslinjer fra Vejdirektoratet, men vi skulle naturligvis have haft politiets tilladelse først, før de blev bygget. Nu prøver vi at gøre fejlen god igen, siger Allan Carstensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag…