Timo Boll til Roskilde

Foto: Jeppe Lodberg
Michael Maze har fået revanche siden, men ikke i klubtrøjen som her, hvor Timo Boll vinder i Düsseldorf 2010. Foto: Lars Jørgensen
Michael Maze har fået revanche siden, men ikke i klubtrøjen som her, hvor Timo Boll vinder i Düsseldorf 2010. Foto: Lars Jørgensen

Der er vist et par kinesere, der er en my bedre – men det er en af de helt store, der kommer på besøg, når Roskilde Bordtennis, BTK61 torsdag den 21. december får besøg af Borussia Düsseldorf til sidste gruppekamp i Champions League. I en direkte duel om puljens førsteplads.

Det tyske holds tyske stjernespiller Timo Boll har nemlig bekræftet sin deltagelse. Det gjorde han, da han forleden vandt en helt ny turnering i et tv-studie i Malaysia – Asien/Pacific-mesterskabet; en turnering for hold med tre mænd og tre kvinder på hvert hold og med 24 minutter lange kampe. Hverken mere eller mindre.

Timo Boll spillede for Team Maze, og som navnet antyder er det Roskilde BTK61's Michael Maze, der er træner for holdet. Efter turneringssejrene – Timo Boll vandt også individuelt, da slog landsmanden Ovtcharov – gav de to hånden på et snarligt gensyn.

Denne gang ved bordet – som tyskeren har blandede oplevelser ved. Da han og Düsseldorf i slutningen af januar 2010 var på Champions League-kvartfinalebesøg, slog Boll først Allan Bentsen i tre klare sæt, men så tabte han 3-1 til Sang Eun Oh.

Tyskerne vandt kampen 3-2, og i returopgøret vandt de 3-1 via blandt andet Boll-sejr over Michael Maze på 13-11, 13-11, 11-2.