Prisfest for børn i nye klæder

Foto: Peter Andersen, Kristian Jørgensen

Hædersbevisningerne og opvisningerne var der stadig, men ellers var der rusket grundigt op i den årlige børneidrætsfest, der søndag blev afholdt under navnet Kidz Sport Awards.

Efter nogle år med sløjt fremmøde var festen flyttet fra Roskilde Hallerne til Viby Idrætscenter, hvor en stor scene var sat op i hallen.

Værtsrollen for det to en halv time lange prisshow var ikke lagt i hænderne på garvet idrætsleder, men derimod overladt til to unge fyre på 13 og 14 år fra Viby.

– Det var fedt, lød det efter showet fra den tilfredse og vist også lidt udasede Benjamin Egebjerg (14), som havde Tobias lawaetz som makker.

Alle vindere af et mesterskab fra sjællandsmestre og opefter blev hædret, mens der blev uddelt fire særpriser, og nogle af kommunens fremmeste unge sportsfolk fik lov at vise deres kunnen på scenen.

Som afslutning på showet blev dagens hovedpris for »Den gode bemærkelsesværdige præstation« overrakt . Vinderen blev bmx-køreren Marcus Leimberg, der i 2015 gjorde rent bord ved at vinde både sjællandsmesterskab, danmarksmesterskab og et nordisk mesterskab.