Ny ejer af Tvis Køkkener

Ny ejer af Tvis Køkkener

Direktør og ny ejer af Tvis Køkkener i Støden 9, Jesper Jensen, har ansat Heidi Maria Mørch som butikschef.

– Vi har altid gerne villet til Roskilde. Det er en god køkkenby og handelsby generelt, og den kan noget, som mange andre byer ikke kan. Samtidig er lokalet helt unikt, og det skal vi udnytte, siger Jesper Jensen, der overtog Tvis Køkkener i Støden 9 i begyndelsen af februar.

Han stod færdig som udlært tømrer og snedker i 1997, og begyndte efterhånden at tegne og designe i stedet for kun at bygge. I 2006 købte han Tvis Køkkencenter i Greve, og udviklede siden konceptet Housemind, der tilbyder totalløsninger og byggestyring af alt fra køkkener til gulve, lofter, interiørdesign, belysning og tilbygninger.

Butikker der matcher

Det er gået så godt, at Jesper Jensen i 2019 købte endnu en Tvis Køkkener på Østerbro i København, og i september 2022 fik han nøglerne til sin tredje butik, nemlig Tvis Køkkener på Gyldenløvesgade midt i hovedstaden. Begge Københavner-forretninger har han renoveret fra grunden, så de i dag matcher det eksklusive køkkenprodukt, han forhandler.

Tvis Køkkener i Støden breder sig over 500 kvadratmeter i to plan.

Respekt for dit hjem

Hans seneste Tvis Køkkener i Støden lægger sig i forlængelse af de andre butikker med indbydende og lyse lokaler på 500 kvadratmeter i to plan indrettet med alt det bedste fra køkkenproducenten. Med fire forretninger og 15 medarbejdere er Jesper Jensen efterhånden godt beskæftiget, men han glæder sig til at tilbyde Roskilde køkkener fra øverste hylde.

– Vi tilbyder eksklusive signaturkøkkener med respekt for dit hjem – og vi kan mærke, at tilbageholdenheden er overstået, og kunderne er tilbage, siger han.

Lokal kapacitet

Roskildes nye køkkenekspert har ved samme lejlighed ansat en lokal kapacitet, idet Heidi Maria Mørch startede som butikschef 20. februar. Hun trækker på knap 18 års erfaring fra køkkenbranchen, herunder fem år som køkkenforhandler i Spanien. De seneste knap fire år har hun været hos Hanstholm Køkkener i Roskilde.

Direktør og ny ejer af Tvis Køkkener i Støden 9, Jesper Jensen, har ansat Heidi Maria Mørch som butikschef.