Motorcykeltyve på vild flugt fra politiet

Der blev blandt andet stjålet en fejemaskine, cykler og fiskestænger. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
  POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI

Det var i første omgang de manglende hjelme, der fik politiet til at ville have fat i en motorcykel med to personer, der kørte ved Jernbanegade fredag aften.

Motorcyklen standsede ikke, da patruljen tændte udrykningssignalet, men satte farten op og kørte gennem tunnelen under stationen mod Køgevej.

Flere patruljer blev nu sat ind på at jagte motorcyklen, der satte i et desperadoridt. Den kørte gennem Vognmandsmarken og blev kort efter spottet på cykelstien ved Østre Ringvej, hvor den kørte gennem et hegn ved Astersvej og videre ad Gartnervang med en patrulje i hælene. Motorcyklisten kørte tilbage på Østre Ringvej via en sti, hvor den stødte sammen med endnu en patrulje, som var på vej til stedet.

Motorcyklen væltede om på siden, og de to mænd forsøgte at stikke af. Den ene blev hurtigt anholdt af en betjent, mens den anden løb mod Vognmandsmarken.

En hundepatrulje fik spor efter den flygtede mand, som blev fanget i en opgang på Vognmandsmarken. Det viste sig, at motorcyklen var stjålet fra Greve sidst i juni i år.