Jyllinge har taget godt imod buffetmad i hallerne

Jyllingehallerne og Kvickly har i et samarbejde budt på buffetmad siden starten af december. Kontrakten udløber 1. marts.

Buffetmad i hallerne: Byen har taget godt imod det

Hos Jyllinge Brugsforening håber varehusdirektør Benjamin Knudsen, at den buffetordning, som kører i Jyllingehallerne får lov at fortsætte efter den 1. marts.

Foto: Lars Kimer

Siden Jyllinge Brugsforening sagde farvel som forpagter af cafeteriet i Jyllingehallerne, har brugsforeningen fået et samarbejde op at stå med hallerne, hvor brugsforeningen står for buffetmad i hallernes cafeteria.

Konceptet har kørt fire dage om ugen siden december, og varehusdirektør i Kvickly, Benjamin Knudsen er ganske godt tilfreds.

– Det går faktisk godt. Vi har nu været i gang i to måneder. Januar var lidt tynd, men det er januar bare alle steder, så vi ser frem til en god februar, siger han og kalder niveauet for besøgende for “tæt på at være fornuftigt”.

Det er ikke Benjamin Knudsens ambition, at buffetmaden skal blive en guldgrube, hvilket nok også er svært med en pris på 89 kroner for voksne og 50 kroner for børn under 12 år.

– Kan vi få driften til at ende i nul, så bliver vi gerne, siger han.

Jyllingehallerne har været villige til at ændre på betingelserne i den gamle aftale, og Jyllinge Brugsforening har ændret på omkostningsstrukturen.

– Så lige nu snakker vi om at lave en ny aftale, som afløser den gamle, og det kan forhåbentligt gøre, at driften bliver positiv, siger Benjamin Knudsen.

Man kan enten sætte sig og spise i cafeteriet eller tage mad med hjem fra buffeten.

– Og det er vigtigt at sige, at det er for alle. Der kommer selvfølgelig nogen, som i forvejen er i hallerne for at dyrke sport, men vi ser også folk komme til udefra, siger Benjamin Knudsen og fortsætter;

– En stor del af hallens brugere, som kommer i GVK, kommer ikke naturligt forbi caféen, da de har deres egen indgang. Så vi håber på, at disse brugere også i større udstrækning vil støtte op om caféen, siger Benjamin Knudsen.

Der er buffet mandag til og med torsdag klokken 17.15-20.15.