Grimt uheld på Lillevang

Fodbold: Karlslundes Fillip Bidstrup kom hændeligt for sent i en tackling af Roskilde KFUM´s Malthe Holmbjerg, der måtte køres på sygehuset.

Grimt uheld: Spiller på sygehus efter tackling

Malthe Holmbjerg hjælpes af ledere og spillere samt ambulance-folkene, der kom til Lillevang ret hurtigt. Foto: Anders Kamper

Ved første øjekast så det helt ufarligt ud, da Karlslundes Fillip Bidstrup efter 24 minutter kom lidt for sent og skævt ind i en duel med Roskilde KFUM´s debutant, Malthe Holmbjerg, ved kanten af feltet i forårspremieren i danmarksseriens nedrykningsspil.

Men der gik ikke tre sekunder, før spillerne omkring de involverede reagerede med fagter og råb fra kanten af KFUM´s felt, og så vidste alle rundt om kunstgræsbanen på Lillevang, at den var gal.

Fillip Bidstrup havde ramt Holmbjerg uheldigt nederst på skinnebenet, så det formentlig brækkede. Det kan være, at det "kun" er ankelledet, der er røget, men godt så det ikke ud, og foden sad i hvert fald skævt, kunne flere berette.

Forsvarsspiller Malthe Holmbjerg, der er Roskilde-dreng og kom til KFUM fra Ishøj i opstarten, vred sig i smerte, og hurtigt blev der ringet efter en ambulance.

Den kom efter 20 minutter, hvor spillerne skulle komme sig over chokket, og derefter kunne spillet starte igen i en fysisk præget kamp med masser af interne dueller og hårde nærkampe og situationer, som dommertrioen skulle forholde sig til. Verbalt blev der også gået til den i uhørt grad.

KFUM vandt kampen 2-0 på mål af Victor Fiala, hvis frispark ramte muren og snød Patrick Christensen til 1-0. Siden scorede Christopher Grube Jensen til 2-0 på Matias Sjøbecks stikning ind i feltet.

Det var ikke Karlslundes dag, men holdet havde da bolden på overliggeren og flere andre lige ved og næsten-muligheder.

Men det hele blev overskygget af Malthe Holmbjergs grimme skade, der vil holde ham ude i månedsvis.