Modtaget som helte efter guld på isen

Der var dobbelt op på guldmedaljer, da Rødovre Ishockey Klub i weekenden vandt danmarksmesterskabet i både U13 og U17. Og U13-holdet fik en velkomst i Rødovre de sent vil glemme.

Skøn video: Får heltemodtagelse på parkeringspladsen

Rødovre Ishockey Klub hentede to gange DM-guld i weekenden. På billedet er det U17-holdet der fejrer triumfen i Frederikshavn

Foto: Privat

Ikke meget flaskede sig for Rødovre Mighty Bulls i årets sæson i Metalligaen, men på ungdomssiden er Rødovre en magtfaktor i dansk ishockey. I sidste sæson hentede RSIK guldmedaljer på stribe, og i weekenden tilføjede to af Rødovre Ishockeys Klubs ungdomshold nok engang sølvtøj til pokalskabet, da de danske mesterskaber blev afviklet.

I Frederikshavn gjorde RSIKs U17-hold rent bord, da de vandt samtlige kampe, og de var faktisk allerede sikre på guldet, inden de i den sidste kamp besejrede Esbjerg efter straffeslag. Udover guldmedaljerne kunne spillerne Tristan Petersen og Frederick Amondsen efterfølgende lade sig krone som henholdsvis turneringens bedste back og angriber.

Modtaget i regn af konfetti

U17-holdet var ikke alene om at hive DM-guld med hjem til Rødovre i weekenden. I Esbjerg gjordet RSIKs U13-hold dem kunsten efter og holdet har dermed vundet ’the triple’ i år, da de tidligere i sæsonen har vundet Landsmesterskabet og Sjællandsmesterskabet. DM-guldet var prikken over i’et i en glorværdig sæson.

”Det er kæmpestort og det er vores ambition hvert år at vinde guld i vores respektive årgange. Vi er en eliteklub og weekendens to danmarksmesterskaber viser, at den hårde træning bærer frugt, og det bekræfter os i, at det vi gør, er det rigtige,” fortæller Rune Lindqvist, der er formand for RSIK.

U13-holdet er sejrsvante, men de fik alligevel en modtagelse de sent vil glemme, da de landede på parkeringspladsen foran Rødovre Skøjte Arena søndag aften. I en regn af konfetti, fyrværkeri og klapsalver stod forældre og venner klar til at modtage holdet. Du kan se den rørende video lige her.

Guldmedaljer der er lige til at spise. U13 fejrer weekendens DM-guldet på isen i Esbjerg.