Konkurrence: Vind dig vej til vippen

På lørdag lægger Rødovre Centrum Arena is til landskampshockey. Du kan opleve kampen på fuld mave, da vi trækker lod om 2×2 VIP-billetter med spisning og blød bar.

På lørdag spiller det danske landshold træningskamp i Rødovre Centrum Arena. Du kan vinde VIP-billetter til kampen på Lokal Nyts facebookside

Foto: Tonni Paibjerg

Forberedelserne til VM i Finland og Letland, som finder sted i maj måned, er i fuld gang og på lørdag skal det danske landshold spille landskamp i Rødovre Centrum Arena. Om modstanderen bliver Norge eller Østrig bliver først afgjort dagen forinden, men sikkert er det, at du kan finde to VIP-billetter til landskampen, der fløjtes i gang klokken 19.

Dørene til vippen åbner klokken 17.30, hvor der diskes op med ’blød bar’ og det store kolde bord.

”Landsholdet glæder sig til at spille landskamp i Rødovre Centrum Arena. Det danske landshold har gode oplevelser med landskampe i Rødovre, hvor kampen mod Finland i foråret 2022 var en kæmpe oplevelse med fyldte tribuner og fantastisk stemning i hallen. Vi glæder os alle,” udtaler Thomas Bjuring, der er kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union.

Du deltager i konkurrencen på avisens facebookside. Vi trækker to vindere torsdag den 9. februar klokken 21.