TMS kan rykke i Ligaen lørdag på Fyn

Håndbold: Team Sydhavsøerne tabte højst overraskende til Rækker Mølle, og dermed kan TMS komme i Ligaen med et point mod Otterup.

TMS er tæt, tæt på oprykning nu

Frederik Horn og co. kan rykke i Ligaen lørdag. Foto: Anders OIe Olsen

Foto: Anders Ole Olsen

En lang, problemfyldt sæson med et hav af skader og uventede nederlag kan lørdag eftermiddag ende med at kulminere med noget godt alligevel for TMS Ringsteds mænd i 1. division.

Med en sejr – eller blot uafgjort – ude over Otterup kan klubben rykke tilbage til Håndboldligaen to runder før afslutningen, og TMS´erne kan sende en takkehilsen til Rækker Mølle, for det er deres højst overraskende sejr fredag aften over Team Sydhavsøerne, der nu baner vejen for oprykningen eventuelt lørdag.

Rækker Møller vandt 31-27 over Team Sydhavsøerne, der ellers har haft et forrygende forår med lutter sejre og også lignede den største trussel for TMS Ringsted i slutfasen.

TSØ´s nederlag kommer i kølvandet på meldingen om, at de skal have ny træner efter ellers succesrige og lokalt populære Nick Szwiec. Han sagde op i starten af året med henblik på at forhandle en bedre kontrakt i hus, men det ser TSØ ikke ud til at ville honorere, og bedste bud på en ny træner er pt Klavs Bruun Jørgensen.

Inden nederlaget til Rækker Mølle havde Team Sydhavsøerne vundet syv kampe i træk.

Nuvel.

Nu ligger det hele i hænderne på TMS Ringsted under Marc Uhds ledelse.

Champagnepropperne kan springe i Otterup lørdag eftermiddag.