Til søs med Mikkel Beha

En aften med Mikkel Beha er næsten bogstaveligt talt en saltvands-indsprøjtning med oplevelser fra de store have. PR-foto
En aften med Mikkel Beha er næsten bogstaveligt talt en saltvands-indsprøjtning med oplevelser fra de store have. PR-foto

Man kan tage med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha Erichsen deler ud af sine mange oplevelser til søs – blandt andet på familiens båd »Havana«. Foredraget holdes den 2. februar klokken 19-21 i Ringsted Kongrescenter.

En aften med Mikkel Beha er en rejse ud i den store forunderlige verden – og man oplever alle de udfordringer, der følger med, når man slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel Beha fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer – og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel Beha viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien Kurs mod fjerne kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, man ikke ser på tv. Mikkel Beha er en engageret og levende fortæller, der med humor og stor glæde deler ud af de mange oplevelser, som køjesækken er fyldt med efter at have besøgt over 50 lande – og rejst verden tynd med sin familie.

Han er tv-vært, tidligere tv-redaktør og producer – og han har i sit arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk tv. Senest er han nok blevet særlig kendt som vært på Go' Morgen Danmark.

Når Mikkel Beha ikke arbejder som vært, rejser han jorden rundt sammen med sin familie. Det er ture, som blandt andet bliver skildret i TV2-dokumentaren Kurs mod fjerne kyster. Mikkel Beha har selv haft en opvækst på »Nordkaperen«, hvor han med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien sejlede store dele af verden tynd.

Arrangøren af foredraget er Tikko. Der er kun få billetter tilbage.