Ringsted Festival inviterer til koncerter året rundt

Foto: THOMAS OLSEN, Sophus Zarrs Soelberg

Et nyt koncert-koncept ser dagens lys, når Ringsted Festival inviterer publikum til at opleve eksklusive koncerter i intime rammer – hele året rundt.

– Det handler om at skabe en klubfølelse, hvor publikum kommer helt tæt på kunstnerne, forklarer direktør for Ringsted Festival Anders Sørensen om det nye koncept »TÆT PÅ«, som folkene bag Ringsted Festival lancerer i løbet af 2018.

På spillestedet Plastfabrikken i Ringsted, hvor festivalen i forvejen arrangerer jule- og oktoberfester, vil der fra næste år blive afholdt intime, eksklusive koncerter, hvor publikum placeres omkring runde borde, en gourmet-middag serveres, og aftenen rundes af med en koncert i øjenhøjde.

Den første koncert med det nye klub-koncept bliver afholdt den 7. marts 2018, når Burhan G lægger vejen forbi Plastfabrikken, og Anders Sørens fortæller, at der er lagt i støbeskeen til en helt særlig aften.

– Burhan G kommer med et lille kor, én på keyboard og én på guitar, og inden koncerten bliver der serveret middag for publikum. Det bliver en meget nærværende koncert, hvor publikum får chancen for at få en anderledes musikoplevelse. Det bliver mindre fest, og mere eksklusivt, lyder det fra festivaldirektøren.

Læs resten af artiklen i dagens udgave af Dagbladet Ringsted.

Du kan købe adgang til hele artiklen – og resten af dagens avis – på http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy