Pop og pragt i Kongrescentret

200 publikummer sang og rockede til det bedste fra slagernes skatkammer, da Dansk Slager Parade i weekenden kom forbi Ringsted på showets 27. Danmarks-turné.

Slagerparade med pop og pragt

Her ses Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm på scenen. Foto: Lindskov Communication

Et veloplagt publikum blev lørdag aften budt på et bredt repertoire af klassiske, danske og tyske slagere, nordiske Grand Prix-vindere og endda amerikansk rock’n’roll, da musikshowet Dansk Slager Parade tændte op under Ringsted Kongrescenter.

Publikum nød musikken.

I år var det Dorthe Kollo, Anders Bircow, Lise Haavik og Michael Jensen, der leverede vokalerne og optrådte med egne og andres evergreens, mens Klaus & Servants spillede til og også gav smagsprøver på egne hits.

Fakta om Dansk Slager Parade

Det er blevet fast tradition, at Dansk Slager Parade kommer forbi Ringsted Kongrescenter på sin Danmarksturné. I år er det 27. gang skiftende solister og sangere fremfører populærmusikkens mest elskede hits og ørehængere på sin vej gennem landet.

I de kommende uger er showet på Fyn og i Jylland, men vender tilbage til Sjælland. Så hvis ikke man nåede at sikre sig en billet til Ringsted, kommer showet til Portalen i Greve den 12. februar kl. 15 og til Næstved den 3. marts kl. 19.30.

Begejstringen var stor, da kunstnerne tog publikum med en tur ned ad mindernes boulevard.

Grand Prix-vinderen Lise Haavik gav blandt andet en tempofyldt version af ABBA-hittet “Waterloo”, og Mik Jensen stødte til Klaus & Servants med et melodisk Four Jacks-nummer.

Lise Haavik havde et ABBA-nummer på programmet.

Dorthe Kollo bød både ”Velkommen til Verden” og sendte sin Peter tilbage til Skanderborg, mens hun begejstrede publikum ved at gå rundt i salen og få publikum til at synge med.

De velkendte numre blev mødt med et taktfast bifald, mens telefonerne på skift var fremme for at sikre et minde fra aftenen.

I pausen var der fotografering og autografer, mens de seneste CD-udgivelser blev sikret til samlingen.