Opgradering af welness-afdeling på Slangerupgaard

Foto: THOMAS OLSEN

Slangerupgaard A/S og Sandie Bregnager Kjær er gået sammen om etableringen af Danmarks største hestewellness-kæde Healthy Horse.

Hestewellness-kædens hovedafdeling er placeret på Slangerupgaard på Ejlstrupvej ved Ringsted og har desuden afdelinger i Skibby og Holbæk, samt associerede afdelinger i Randers og på Bornholm.

De omfattende aktiviteter drives fra det nystiftede selskab Healthy Horse A/S, som ejes ligeligt af Slangerupgaard A/S og Sandie Bregnager Kjær og med Sandie Bregnager Kjær som direktør.

– Vi har længe overvejet muligheden for at løfte hestewellness til øverste kvalitetsniveau ved et samarbejde med den – efter vores opfattelse – mest erfarne og fagligt kompetente inden for hestewellness, Sandie Bregnager Kjær – og på den måde forstærke vores ambition om at blive et af de førende hestecentre i Danmark, siger ejer af Slangerupgaard A/S Alex Buchardt Pedersen i en pressemeddelelse.

Han solgte i 2009 sit livsværk Hørkram og har siden, i partnerskab med sine sønner Henrik og Michael, opbygget hestecentrene BB Horses og Slangerupgaard samt en større landbrugsbedrift.

Ved siden af aktiviteterne i Healthy Horse A/S tiltræder Sandie Bregnager Kjær samtidigt som daglig leder af hesteaktiviteterne på Slangerupgaard i tæt samarbejde med direktør Michael Buchardt Pedersen.

– Med dette partnerskab får jeg med 20 års arbejde med hestewellness mulighed for at løfte hestewellness til absolut højeste niveau, hvor fagligheden i træning og skadesbehandling fortsat er kompromisløs for hestens bedste. Vi har initiativer forberedt, som vil gøre det muligt for endnu flere hesteejere at optimere træningen og fremme helbredelsen efter skader og sygdomme inden for alle kategorier af hesteaktiviteter, siger Sandie Bregnager Kjær.