Irma udnævnt som årets butik

god service: Mandag formiddag var der fest i Irma. Butikken i Ringsted blev nemlig kåret som årets service butik i Irma-kæden.

Egentlig sad butikschef Paul Erick Woldemar fra Irma i Ringsted og slappede af og lyttede dårligt efter, da han mandag morgen var til nytårskur i Irmas hovedkontor i Albertslund. Pludselig blev der skubbet blidt til ham, og han blev noget overrasket, da Irma i Ringsted blev udnævnt til årets service butik.

Som en del af festlighederne i den forbindelse hoppede alle ansatte på hovedkontoret og de andre butikschefer, som var til nytårskur, i en bus og kørte til Ringsted for at overraske medarbejderne.

– Vi er rigtig glade for at besøge jer i dag, fortalte salgsdirektør Allan Kristoffersen og oplyste, at førstepladsen i år bliver delt af to butikker.

– I er den ene af de to. Virum har lige som jer fået et sublimt fem-tal i kundeservice, som er topkarakter, sagde Allan Kristoffersen og fortalte, at butikken i Ringsted næsten er hans nærmeste Irma, og han derfor handler her indimellem.

Sidst han var forbi, havde han fået skideballe af Paul Erick Woldemar, som synes, det var længe siden, han havde været i butikken. Straks samme aften var Allan Kristoffersen forbi, og der sad Paul Erick Woldemar selv bag kassen.

Se mere i Ringsted Weekend.