De kvæstede på Roskildevej er to mænd og en kvinde

Foto: Anne Wandahl
Vejen var helt spærret efter det voldsomme sammenstød. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Vejen var helt spærret efter det voldsomme sammenstød. Foto: Hans-Jørgen Johansen

En 66-årig mand fra Frederikssund, og en kvinde og en mand fra Lejre, begge på 57 år, måtte alle tre på sygehuset efter et sammenstødet på Roskildevej mandag eftermiddag. De skulle ikke være kommet livsfarligt til skade, oplyser politiet.

Politiet er tirsdag ikke færdig med at afhøre alle parter, fordi det i første omgang handlede om at få reddet de tre kvæstede mennesker ud så hurtigt som muligt.

Det ser dog ud til, at årsagen til uheldet skyldtes, at den 66-årige fra Frederikssund fejlede en overhaling.

Uheldet skete omkring klokken 15.15.

– Den 66-årige kørte i retning mod Ringsted og kom over i den modkørende kørebanehalvdel i forbindelse med en overhaling, hvor en bil, der kørte mod Roskilde, blev påkørt. Begge biler er totalskadede, siger Carsten Andersen, kommunikationsafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi.

I den påkørte bil sad en 57-årig kvinde og en 57-årig mand fra Lejre. Hverken de eller den 66-årige fra Frederikssund kunne selv komme ud.

– De sad fysisk fastklemt og var kommet til skade, oplyser Michael Lohse, indsatsleder hos brandvæsenet i Ringsted, som blev kaldt til frigørelse af fastklemte få øjeblikke efter, at alarmcentralen fik melding om sammenstødet.