Billeder: Bankdirektør blev gift på hjemmebane

Billeder: Derfor blev de viet i banken

2. viceborgmester Andreas Karlsen er her i gang med at fortælle brudeparret om den formelle del af vielsen.

Foto: Mie Neel

Når man skal giftes for anden gang, og allerede har prøvet et kirkebryllup, kan det føles rigtigt at tænke alternativt.

Det var Christina Falk og Christian Kamp fra Ringsted enige om, da de skulle i gang med forberedelserne, efter Christian var på knæ tilbage i oktober sidste år.

Sydbanks maskot og en del af Christian Falks kolleger dukkede op mod slutningen af vielses-arrangement i Sydbank i Ringsted.

– Jeg foreslog så Sydbank i Ringsted, fordi det er et sted, hvor jeg har brugt rigtig meget tid. Den idé var Christian med på, for han har alligevel altid ment, at jeg var gift med banken, fordi jeg godt kan komme til at arbejde lidt meget, forklarer Christina Falk.

Hun var med til at åbne Sydbanks markante filial i Tinggade i Ringsted og var i en årrække filialdirektør, inden hun for et par år siden avancerede til erhvervsdirektør for bankens sjællandske kunder.

Indtil valgkampen til seneste folketingsvalg har hun haft den Konservative gruppeformand Andreas Karlsen ansat i Sydbanks afdeling i Næstved, og det var derfor oplagt at få Ringsted Kommunes 2. viceborgmester til at stå for vielsen i overværelse af familie og venner.

Andreas Karlsen (tv.) var straks klar på opgaven, da han blev spurgt af Christina Falk.

I det store fællesrum på første sal var der opsat stole og pyntet op til den festlige begivenhed lørdag eftermiddag, hvor parret endelig fik papir på hinanden efter at have været kærester i 13 år.

Sydbanks maskot var klar med en krammer til bruden efter vielsen.

– Vi er glade for, at vi har valgt denne løsning. Det er dejligt uformelt og nu skal vi bare have en skøn fest. Det trænger vi til her i vintermånederne, lyder det glade budskab fra det nygifte par.

Andreas Karlsen er her i gang med at fortælle brudeparret om den formelle del af vielsen.