Benløse nr. tre – venter på semifinaler

Floorball: Tabte klart i Frederikshavn og venter nu på modstander i semifinalen.

Benløse nummer tre - venter på semi-modstander

Nicolai Børner og Benløse tabte i Frederikshavn. Foto: Anders Kamper

Floorball: Benløses floorballherrer har ikke helt ramt niveauet i det landsdækkende mellemspil, der er med til at afgøre, hvordan der skal spilles semifinaler.

Forrige lørdag blev det til et 3-5 nederlag til Sunds, og lørdag eftermiddag blev mellemspillets sidste kampe så spillet ude mod Frederikshavn.

Her tabte Benløse 2-7, og Benløse indledte mellemspillet hjemme mod samme Frederikshavn og tabte dengang i januar 6-7.

Benløse slutter således som nummer tre i mellemspillet og kan ikke selv vælge modstander i semifinalerne. Frederikshavn vælger først af Benløse eller Hvidovre, og Sunds møder det hold, der ikke bliver valgt. Semifinalerne spilles bedst af fem kampe med start med to kampe næste weekend.

Lørdag i Frederikshavn var Benløse uden Mikkel Christensen, Dawid Jankowski og Simon Bucko.

– Vi gik ned i tempo i 2. periode, og det straffede Fredrikshavn, og så blev det lidt turbulent i 3. periode, hvor vi satsede. Det var en fin kamp, men vi kunne holde tempoet oppe hele vejen. Chancerne var der, og vi burde have scoret flere end to mål, fortæller træner David de Fries.

– 3. pladsen er ok, selv om vi havde håbet på 2. pladsen, men alle slår alle, så det er meget tæt. Man skal være skarp på dagen, siger Benløse-træneren, der nu venter på Frederikshavns beslutning om modstander, så han kan forberede sig på Benløses i semifinalerne.

Mellemspillet, mænd

Fr. havn-Benløse 7-2

1-1: Mathias Mortensen (Mathias de Fries Olderkjær), 3-2: Mathias Mortensen.