Sterum klar med webshop indtil butikken åbner

47-årige Kristina Sterum har det skønt. Faktisk har hun aldrig haft det bedre, selvom hun både jonglerer fuldstidsjob, mand, tre børn og samtidig driver en lille hobby, kaldet Butik Sterum i Algade.

Sådan skriver hun på Butik Sterums Instagramprofil, hvor hun fortæller lidt om sig selv og om butikkens nyeste tiltag.

Midt i Corona-nedlukningen har hun lanceret en webshop, så sæsonen rækker lidt længere. Der er nemlig slet ikke åbnet for den fysiske butik endnu.

– Jeg lukkede jo ned i september, da det er en sæsonbutik, så jeg har ikke regnet med indtægt i den periode, hvor covid har raset. der har jeg sådan set været heldig, men jeg regner med at kunne åbne den 27. februar, lyder det fra Kristine Sterum, der faktisk kom flyvende fra start, da hun åbnede i maj.

– Det viste sig at vi havde en bragende sommer, og jeg fik en forrygende start i butikken.

Hun glæder sig til at åbne butikken igen for kunderne. For hun er ikke meget for at butikkerne står tomme, og hun vil gøre sit til, at hele familien får en oplevelse ud af at handle i hendes butik.

– I sommer havde jeg to stole ude foran butikken, hvor børnene og mændene kunne nyde vejret og stemningen. Det kan godt være jeg sætter to stole mere ud, funderer hun.