Sag om trusler mod vidne for retten

Foto: Mik
Det nye domhus står klar, og retten flytter ind i næste uge. Det betyder, at der er lukket et par dage.Et par billeder fra det nye sted udefra. Gerne fra hovedindgangen.
  Foto: Mik
Det nye domhus står klar, og retten flytter ind i næste uge. Det betyder, at der er lukket et par dage.Et par billeder fra det nye sted udefra. Gerne fra hovedindgangen. Foto: Mik Foto: Christian Mikkelsen (Mik)

Fårevejle: 41-årig mand tiltalt for vidnetrusler får snart sin sag afgjort. Den 20. september sidste år blev en manden fra Fårevejle fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet for at have truet et vidne, en 50-årig fra samme by, i en sag, som i følge Nordvestnyts oplysninger endnu ikke er afgjort ved retten.

Lige siden har den 41-årige siddet varetægtsfængslset, og senest frivilligt forlænget uden retsmøde nok en gang tirsdag. Men denne gang kan den sigtede skimte en afgørelse.

Til Nordvestnyt oplyser hans advokat, Janus Malcom Pedersen, at sagen nu er berammet til begyndelsen af februar ved Retten i Holbæk.

Den 41-årige mand er ikke enig i anklagerne mod ham, oplyser forsvarsadvokaten efter tirsdagens forlængelse af varetægtsfængslingen.

– Min klient nægter sig skyldig, tilføjer Janus Malcom Pedersen kort.

Midt- og Vestsjællands Politi har over for Nordvestnyt tidligere oplyst, at den 41-årige er den samme mand, som man efterlyste dagen inden han blev anholdt, i forbindelse med nogle trusler, som den 41-årige havde fremført over for en 31-årig kvinde fra Asnæs, blandt andet ved at påkøre hendes hus.