Så åbner kræmmermarkedet i Vig igen

Påskelørdag 8. april er der sæsonåbning af Vig Tuske- og Kræmmermarked på kræmmerpladsen i Vig Park. Foreningen bag markedet forventer mange kræmmere og gæster.

Så åbner kræmmermarkedet i Vig igen

Vig Tuske- og Kræmmermarked inviterer til sæsonåbning lørdag den 8. april. Foto: Mie Neel

Foto: Mie Neel

Traditionen tro er der første markedsdag på Vig Tuske- og Kræmmermarked lørdag i påsken – det vil sige lørdag den 8. april – og kasserer Hans Jensen forventer stort fremmøde – både hvad angår kræmmere og gæster.

– Det afhænger selvfølgelig af vejret, men påskelørdag plejer at være én af vores allerstørste markedsdage med udsolgt af stadepladser og tusindvis af gæster.

– Nu har man gået og ventet hele vinteren, og nu sætter det hele i gang igen. Kræmmerne er forventningsfulde og glæder sig til at komme i gang – de er hårdføre hvad angår vejret. Og der er virkelig mange mennesker i sommerhusområdet, og de plejer at møde talstærkt op for at være med her fra starten af markedssæsonen, siger Hans Jensen.

Alle glæder sig til start

De frivillige fra Vig Tuske- og Kræmmermarked gør pladsen i Vig Park klar til sæsonens første kræmmermarked.

– Hvis kommunen ikke kommer og slår græsset, gør vi det selv, så der ikke er langt græs, og området står pænt og klar til marked.

– Vi har haft lidt problemer med vand på græsset på grund af oversvømmelse fra mosen og åen, men vandet er trukket væk nu, så alt er, som det skal være, siger Hans Jensen.

– Vi glæder os til at komme i gang igen, og det gør kræmmerne og gæsterne også, siger Vig Tuske- og Kræmmermarkeds kasserer.