Politiet fandt narko i Asnæs

Asnæs: Tirsdag klokken 21 foretog politiet en rutinemæssig kontrol af en personbil på Rødhøj, da en mand løb væk fra den, da politiet passerede.

I bilen befandt sig en 18-årig kvinde fra Asnæs, og ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet godt 38 gram hash gemt i handskerummet.

Kvinden ønskede ikke at have ansvaret herfor, men det gjorde den flygtede mand, da han kort efter kom retur til bilen. Han blev identificeret som en 20-årig mand fra Asnæs, som blev sigtet for den ulovlige besiddelse af hashen.

Både manden og kvinden blev anholdt, da politiet ønskede at foretage en ransagning af deres respektive bopæle efter eventuelle yderligere euforiserende stoffer.

Politiet fandt intet ulovligt på kvindens bopæl, men fandt yderligere 56 gram hash samt en digitalvægt på mandens adresse.

De ulovlige genstande fra bilen og mandens bopæl blev beslaglagt som beviser i en sag mod den 20-årige for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Begge blev løsladt efter ransagningerne og afhøringer til sagen.