Odsherred påskønner sin Sine

Odshædringens måske fornemmeste pris Odsherred Påskønner gik til affaldets fjende nummer et.

Odsherred Påskønner Sines kamp mod skraldet

Ddsherred: Det var kransekagens top, borgmester Karina Vincentz, der uddelte aftenens sidste pris, Odsherred Påskønner. Hun takkede først alle i hallen, da hun mente, at de alle hver især er en, Odsherred Påskønner.

– Men vi kan jo ikke nominere jer alle, og I kan heller ikke alle vinde prisen, som går til en, der skiller sig særligt ud, sagde Karina Vincentz.

Taget havde nær løftet sig i hallen, da Sine Euren Mortensens navn blev afsløret som vinder af Odsherred Påskønner. Skraldets fj

Odsherred har stemt. De har stemt på dig. Dit store arbejde med at fjerne skrald gennem Naturplejekorpset. Du har et kæmpe hjerte, som brænder for miljøet her i Odsherred. Du har sørget for, at naturplejerkorpset er vokset til over 700 medlemmer og da I samlede affald i Tour de Skrald samlede i 80 kilo bare her i Hørve. Du er en vaskeægte ildsjæl. Du brænder for at gøre Odsherred et bedre sted, og det er vi meget glade for. Stort tillykke og tusind tak, sagde borgmester Karina Vincentz.

– Jeg er jo ikke den, der samler mest affald. Det er faktisk dem, der er med mig i dag og sidder ved de to borde. Dem synes jeg, vi skal give en kæmpe hånd, for det er i høj grad også deres pris, sagde Sine Euren Mortensen i sin takketale.

– Vi har rundet de fem tons affald. Det er lidt bittersødt, for de fem tons skulle slet ikke ligge der – og det gør de så heller ikke mere, sagde hun.