Moden indsats af Fårevejle

Fodbold: Fårevejle har fået en fin start på foråret og slog Roskilde KFUM på taktisk disciplin.

Moden indsats af Fårevejle

Fårevejles Mathias Madsen scorede for anden kamp i træk, da Roskilde KFUM blev slået sikkert på egen bane.

De slog Ørslevs bundhold sikkert i sæsonpremieren, og lørdag fulgte Fårevejle i fodboldens serie 1 så op med endnu en fin indsats, da Roskilde KFUM’s midterhold blev slået på egen bane med overbevisende 0-3.

Og ifølge Fårevejles cheftræner Christian Mainz Møller lå der en dygtigt udført og effektiv taktik bag sejren, der nu får Fårevejle-mandskabet til at kigge opad i tabellen.

– Roskilde-holdet var gode på bolden, vi havde et lavt udgangspunkt og fik skabt en hel del omstillinger som planlagt. Det var en meget moden indsats, lød det med glæde i stemmen fra Fårevejles træner.

Fårevejle kom foran efter en god halv time, da Mathias Bergstrøm headede Frederik Spechts hjørnesparks-bold i kassen. Inden da havde både Mathias Madsen og Elias Olsen haft fine friløbere, som snildt kunne være endt i scoringer.

Også efter pausen lykkedes Fårevejles omstillingstaktik til fulde.

– Anden halvleg var nok den bedste hidtil i denne sæson. Mathias Madsen og Simon Müller Nielsen kom godt afsted i omstillinger, hvor vi spillede chancer store, og bagude lukkede midterforsvaret godt af, lød træner Mainz Mølles vurdering.

Med et kvarter tilbage lykkedes det hurtige Mathias Madsen at øge til 0-2, og efter nogenlunde samme koncept kunne Simon Müller Nielsen lukke og slukke kort før tid.

– Vi er meget glade for den lidt definerende sejr, som gør, at vi tør kigge mod Top-4 i tabellen, sluttede Fårevejle-træneren.

I det omvendte opgør i august vandt Fårevejle på hjemmebane med 4-3.