Madame Correll er genåbnet

Madame Correll er genåbnet
Foto: Preben Moth
Alpaslan Dastan er den nye indehaver af Madame Correll. Foto: Tine Espenhain Rosenberg
Alpaslan Dastan er den nye indehaver af Madame Correll. Foto: Tine Espenhain Rosenberg

Det var lidt et tilfælde, at Alpaslan Dastan og hans far i maj overtog restauranten Madame Correll på Lyngvej 165.

– Vi kørte en tur på Lyngen i foråret og faldt i snak med den tidligere ejer og to måneder efter havde vi overtaget restauranten, fortæller Alpaslan Dastan.

Det er erfarne folk indenfor branchen, der er de nye ejere.

– Min far har tømrerbaggrund og har været kok i 10 år i Holbæk og København på Café Millers, og jeg har selv arbejdet som tjener på Café Vivaldi i Holbæk i fem år ved siden af mit arbejde som ingeniør i ingeniørfirmaet Niras.

Når Alpaslan Dastan hver dag er færdig med arbejdet i Niras går turen til Madame Correll, hvor han tager sig af personalet og papirarbejdet, mens hans far tager sig af køkkenet.

Før de kunne åbne 1. maj har de renoveret, lavet et ishus, ny bar, rokeret rundt i køkkenet, fået nye barstativer og malet.

Der er café om dagen med lettere retter som for eksempel sandwiches og burgere. Om aftenen er der mere fokus på Madame Corrells specialitet de gode bøffer, men man kan dog også om aftenen få café-retter.

Der holdes åbent hver dag fra kl 10-22 indtil oktober.

– Vi overvejer stadig om vi fortsat skal holde åbent eller i stedet fokusere på selskaber, større arrangementer og mad ud af huset til minimum 10 personer, slutter Alpaslan Dastan.