Hvor er kvinden?

Torsdag skulle en 42-årig kvinde fra Nr. Asmindrup have været for retten i en sag om telefonisk chikane af en læge. Men sagen blev aflyst. Det er dermed tredje gang, sagen har måttet aflyses. Politiet kan simpelthen ikke finde frem til den sagsøgte.

1.278 telefoniske opkald og sms-beskeder til en læge fra en 42-årig kvinde med bopæl i Nr. Asmindrup.

Det blev lidt for meget af det gode for lægen, og i en periode var telefonen til lægehuset fuldstændig blokeret af kvindens telefonopkald. Lægen valgte til sidst at anmelde sagen til politiet, der bad kvinden stoppe.

Alligevel fortsatte kvinden sine opkald. Derfor endte sagen til sidst i retten. Sagen er imidlertid aldrig blevet afgjort, for selv om den har været sat på retslisten tre gange, er den hver gang endt med at blive aflyst. Senest torsdag formiddag, hvor den 42-åriges sag ellers skulle have været behandlet ved retten i Nykøbing.

Midt- og Vestsjællands politi har ikke været i stand til at finde kvinden, og hun er derfor ikke blevet oplyst om retssagen.

– Man kan godt undgå en retssag et stykke tid ved at gemme sig og undgå politiet, men i længden går det ikke. Og ved ikke at møde op i retten risikerer man jo, at politiet kommer og henter en på et mindre belejligt tidspunkt, siger kommunikationsmedarbejder hos politiet Carsten Andersen.