Efter 250 kram: Hårdt at sige farvel til eleverne

Det er ikke hver dag, man får i omegnen af 250 kram, og selvom baggrunden var trist, så var der trods alt også store smil og glæde at spore hos eleverne på Vig Skole, da de mandag formiddag tog afsked med afdelingsleder Mette Arnth Vadsager, SFO-leder Tina Carlsen og serviceleder Michael Andersen.

Det skete nemlig med uddeling af is og krammere til den store guldmedalje.

Alle tre ledere lagde deres opsigelser, da det stod klart, at Mette Vadsager ikke blev valgt som skoleleder i forbindelse med skolestrukturændringerne, som gav Vig Skole sin selvstændighed og overbygning tilbage.

Samtlige elever var samlet i skolens aula, hvor 6. klasserne på elevernes vegne tog ordet, da de var samlet i aulaen:

– I er nogle af de eneste voksne, der kan navnene på os alle sammen. I gør altid en ekstra indsats, hjælper os, når vi har brug for hjælp, og vi vil gerne sige tusind tak for alt det, I har gjort for os, og ønske jer held og lykke, lød det fra eleverne.

Michael Andersen benyttede lejligheden til at rose eleverne, og håbede, at de ville blive ved med at passe godt på skolen.

Tina Carlsen og Mette Vadsager håbede, at eleverne ville fortsætte med at være søde ved hinanden og gøre gode ting for hinanden.

– Hvis I gør det, så er I en god ven, og så vil der være 250 børn her på Vig Skole, som er rigtig gode venner, sagde Tina Carlsen til børnene.

– Det er hårdt, meget hårdt, at sige farvel til børnene. Det her har jo ikke bare været et job, lød fra Mette Vads-ager efter de 250 kram og uddeling af sodavandsis, der blev delt ud efter træplantningen.

– Det er bevægende. Jeg kan klare meget, men at sige farvel til børnene gør simpelthen så ondt. Det har jo været vores børn, supplerede Tina Carlsen.