Iværksætter: - Det er et dejligt skulderklap

Iværksætterpris: Simon Larsen blev beæret over at være blandt de tre nominerede til prisen som Årets iværksætter 2022 ved OdsHædring.

Iværksætter:- Det er et dejligt skulderklap

Simon Larsen vil bygge Danmarks flottest minigolfpark.

Foto: Peter Andersen

Odsherred: -Jeg blev utroligt beæret over, at nogen pegede i retning af mig. Jeg blev vildt glad, det er et dejligt skulderklap at få i forhold til det, jeg har arbejdet på de seneste tre år, siger Simon Larsen, som er i fuld gang med at bygge det, han selv kalder for Danmarks flotteste minigolfpark.

– Simon har gennem de seneste tre år arbejdet hårdt for realisere en drøm om en international minigolfpark, der tager udgangspunkt i en fortælling om Odsherreds seværdigheder. En ny måde at formidle Odsherreds seværdigheder på, godt hjulpet af lokale kræfter og et stort ønske om at bidrage til øget turisme i Odsherred. Han er derfor nomineret til Iværksætterprisen, ikke mindst for sin vedholdenhed og evne til at finde gode lokale samarbejdspartnere, lyder det i indstillingen til prisen, som Odsherred Erhvervsforum uddeler ved OdsHædring er Odsherreds store pris- og hædringsshow, som finder sted 3. februar 2023.

– Jeg tager det som en ære, at være nomineret. Men hvis vi vinder, går hæderen også til min familie, som er med i den her proces. Vi er en samlet enhed i det her, siger Simon Larsen om arbejdet med etableringen af minigolfparken, der forventes at åbne 6. april.