Uventet pris til ridecenter

Rikke Bachmann fra den lokale ADHD-forening overrækker prisen til Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af Askov Ridecenter. Privatfoto
Rikke Bachmann fra den lokale ADHD-forening overrækker prisen til Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af Askov Ridecenter. Privatfoto

Det kom som den helt store overraskelse, da bestyrelsesmedlem Rikke Bachmann fra ADHD-foreningen Næstved, Faxe og Stevns ved lørdagens stævne på Askov Ridecenter pludselig overtog stævnespeakerens rolle og kaldte Harriet Nielsen, ejer og daglig leder af ridecenteret, ind på ridebanen.

Her blev der blev overrakt blomster og diplom for at være blevet udpeget som Årets ADHD-Venner. Det er en pris, som ADHD-Foreningen uddeler hvert år i uge 38 til en fritidsaktivitet, hvor der tages hensyn til børn og unge menneskers helt specielle og individuelle behov.

Følelsesladet øjeblik

Gennem de seneste uger har alle borgere og medlemmer af ADHD-foreningen kunnet indstille fritidsorganisationer, og indstillingerne pegede meget klart på Askov Ridecenter og Harriet Nielsens store arbejde med de unge mennesker.

Under overrækkelsen læste Rikke Bachmann op af indstillingerne, og der var stor stilhed hos tilskuerne, som pludselig befandt sig i et følelsesladet øjeblik, inden klapsalverne brød løs.

Det var en bevæget Harriet Nielsen, som måtte indrømme, at dette kom helt bag på hende, hvilket var meget uvant, da det er hende, der normalt plejede at sætte dagsordenen på Askov Ridecenter.